Fenerbahçe'de 6 İsim Sınıfı Geçemedi! Performansları Beğenilmedi...

İsa Kethüda
13.04.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 08:43

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, Fatih Karagümrük karşısında altı oyuncunun performansını yeterli bulmadı. Detaylar...

Fenerbahçe'de 6 İsim Sınıfı Geçemedi! Performansları Beğenilmedi...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus altı oyuncunun performansını beğenmedi.

Jorge Jesus 6 oyuncunun performansını beğenmedi

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, Karagümrük karşısında zorlanarak da olsa kazandı ve çok değerli 3 puanı cebine koydu. Ancak Jorge Jesus’un, bu maçta görev verdiği 6 ismin performansından memnun kalmadığı öğrenildi.

Maça ilk 11’de başlayan Ezgjan Alioski (67 dakika), Willian Arao (45 dakika), Serdar Dursun (45 dakika), İrfan Can Kahveci (57 dakika) ve Emre Mor (57 dakika) ile sonradan oyuna giren Joao Pedro (45 dakika) sınıfı geçemedi. 

“Bir varlar, bir yoklar”

Portekizli teknik adamın, bu oyuncuların maç içerisinde istikrarsız olduklarını, “Bir varlar, bir yoklar” sözleriyle dile getirdiği belirtildi.

Batshuayi’yi bekliyor

Fenebahçe’de eksik oyuncuların sayısı, Jorge Jesus’un maç içi hamlelerini zorlaştırıyor. Lincoln sezonu kapattı, Batshuayi, King ve Luan da henüz oynayacak durumda değil. 

Başarılı çalıştırıcının özellikle Batshuayi’nin haftaya dönmesini adeta dört gözle beklediği kaydedildi.

Öte yandan Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında 15 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak. Müsabakayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler