Fenerbahçe'de 8 eksik!

05.12.2020 - 16:25 | Son Güncellenme: 05.12.2020 - 16:25

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Sarı lacivertli takımda Denizli'ye götürülecek kafile belli oldu. Sakatlığı devam eden Harun Tekin, Lemos, Diego Perotti, Samatta ve Kemal Ademi'nin yanı sıra cezalı olan Luiz Gustavo kadroda yer almadı. Öte yandan henüz hazır olmayan Sinan Gümüş de kafilede yer almayan bir diğer isim oldu. İşte Fenerbahçe'nin Denizlispor kamp kadrosu...

Fenerbahçe'de 8 eksik!

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de zorlu karşılaşmanın kamp kadrosu belli oldu.

Sarı lacivertli takımda sakatlığı süren Harun Tekin, Lemos, Sangare, Diego Perotti, Samatta ve Kemal Ademi kadroya alınmadı. Sakatlığını atlatan ama henüz hazır olmayan Sinan Gümüş'ün yanı sıra cezalı Luiz Gustavo da Denizli'ye götürülmedi.

Fenerbahçe'nin Denizlispor maçı kadrosu şu şekilde:

Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Gökhan Gönül, Uğur, Tisserand, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Caner Erkin, Filip Novak, Tolga Ciğerci, Jose Sosa, Ozan Tufan, Eyüp, Yiğit, Mert Hakan Yandaş, Pelkas, Ömer Faruk, Ferdi Kadıoğlu, Mama Thiam, Valencia, Cisse.

Denizlispor - Fenerbahçe maçı ne zaman?

 

İki takımı karşı karşıya getirecek karşılaşma 6 Aralık Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı izlenecek. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler