Fenerbahçe'de Vitor Pereira tazminat istiyor

Salim Manav
20.12.2021 - 15:16 | Son Güncellenme: 20.12.2021 - 21:22

Fenerbahçe’de yönetimin gönderme kararı aldığı Vitor Pereira alacaklarının tamamını istedi. Sarı-lacivertlilerde krizin bedeli ise 4 milyon Euro(80 milyon TL) Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Vitor Pereira tazminat istiyor

Aygün ÖZİPEK-AJANSSPOR

Fenerbahçe yönetimi ile sezon başı 2 senelik sözleşme imzalayan Vitor Pereira yardımcıları ile birlikte yıllık 2 milyon Euro kazanıyor. Pereira şu ana kadar yönetimden 1 milyon Euro para alırken geleceği ile ilgili yönetime mesaj verdi.

Paramı verin gideyim

Pereira iki sene için kalan 3 milyon Euro paranın kendisine peşin olarak ödenmesini isterken aksi durumda istifa etmeyi düşünmediğini yönetime iletti. 

Yıllık yardımcıları ile birlikte iki sene için 80 milyon TL gibi bir garanti ücret alacak olan Pereira, "Madem benim yerime hoca bakıyorsunuz o zaman benim ve yardımcılarımın parasını ödeyin. Aksi durumda biz çalışmaya devam edeceğiz" restini çekti.

Yönetime mesaj

Teknik direktör Vitor Pereira Beşiktaş derbisinde çıkardığı kadro, oyuncu değişiklikleri ve maç sonrası yaptığı açıklamalarla eleştirilerin odak noktasında. Özellikle İrfan Can Kahveci ve Sosa’nın yedek soyundurulması, Pelkas’a hiç süre verilmemesi, maçın uzatma dakikalarında Valencia ve Nazım Sangare’nin oyuna dahil etmesi, oyuna girerken Valencia’ya taktik vermesi büyük tepki çekti. 

Pereira’nın maç sonrası yaptığı görevinin başında olduğunu ve savaşmaya devam edeceğiz şeklindeki açıklamaları da taraftarların tepkisini çekti. Yedek kulübesindeki görüntüsüyle çoktan ayrılmış bir görüntü çizen Pereira kafasında Fenerbahçe’yi bitirmiş durumdu.

İlgini Çekebilir
SON DAKİKA - Fenerbahçe, Vitor Peraira ile yollar ayırdı!
Habere Git

Pereira'nin otoritesi sarsıldı!

Fenerbahçe derbide kendi sahasında oynamasına rağmen 5-2-3 oynayarak, oyunu kendi sahasında kabul ederek, hızlı ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Portekizli teknik adamın uzatma anlarında Valencia ve Nazım Sangare’yi oyuna alarak 4-4-2’ye dönmesi büyük tepki çekti.

Öte yandan; Vitor Pereira’nın gönderileceğinin konuşulması oyuncular üzerinde 53 yaşındaki teknik direktörün otoritesini de sarstı.

Senin için hazırladığımız haberler