Fenerbahçe’de 9 farklı oyuncu 3 puanı getirdi

04.11.2020 - 11:14 | Son Güncellenme: 04.11.2020 - 11:23

Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Süper Lig'de şu ana kadar 5 galibiyet elde etti. Söz konusu galibiyete hangi futbolcular katkı yaptı, kimler goller attı? İşte detaylar...

Fenerbahçe’de 9 farklı oyuncu 3 puanı getirdi

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de gözler İttifak Holding Konyaspor maçına çevrildi. Geride kalan 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik alarak 17 puan toplayan sarı lacivertli takım Konyaspor maçından da 3 puan alarak milli araya girmeyi hedefliyor.

28 şut atıldı, galibiyet penaltı golüyle geldi

Sezon başında hücumda üretkenlik sorunu yaşayan ancak bunu çalışarak çözen Fenerbahçe 2-1 kazanılan Antalyaspor maçında rakip kaleye 28 şut çekerken aradığı galibiyet golünü Perotti’nin penaltısına kadar bulamadı.

Duran toplar için ayrı çalışma

Takımın son vuruşlardaki eksikliğini tespit eden teknik direktör Erol Bulut bunu çözmek için ekstra olarak idman yaptırma kararı aldı. Bulut sorunu gidererek ileriki maçlarda skoru erken elde etmeyi düşünüyor. Genç çalıştırıcı antrenmanlarda duran topları etkili kullanabilmek için de ayrıca çalıştırma yaptırıyor.

5 galibiyet 9 farklı oyuncu ile geldi

18 yeni transfer ile sezona giren Fenerbahçe’nin aldığı 5 galibiyet 9 farklı oyuncunun attığı gol ile geldi. Şu an kadar rakip fileleri 12 kez havalandıran sarı lacivertlilerde Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Dimitris Pelkas, Diego Perotti, Enner Valencia ve Papiss Cisse birer gol atarken Jose Sosa ve Mbwana Samatta ikişer gollük katkı sundular.

Erol Bulut 6 oyuncusundan vazgeçmedi

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut bugüne kadar 6 oyuncusundan vazgeçmedi. Genç teknik adamın Altay Bayındır, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Jose Sosa ve Enner Valencia değişilmez oyuncuları oldu. Bu futbolcuların dışında forma giyen oyuncuların görev aldığı maç sayısını listeleyelim.

Oyuncu   -  Maç Sayısı

►Marcel Tisserand     5
►Filip Novak                2
►Serdar Aziz               3
►Nazım Sangare         1
►Mauricio Lemos       4
►Gökhan Gönül           6
►Mert Hakan               6
►Dimitris Pelkas          3
►Tolga Ciğerci             3
►Mbwana Samatta     5
►Diego Perotti             1
►Ferdi Kadıoğlu           4
►Kemal Ademi             2
►Mame Thiam             4
►Papiss Cisse              4
►Sinan Gümüş             5

Senin için hazırladığımız haberler