Fenerbahçe’de Ali Koç’a rakip çıktı!

31.05.2021 - 20:32 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 21:12

Fenerbahçe’de Ali Koç’un yeniden göreve talip olacağı seçimler öncesi Eyüp Yeşilyurt başkan adaylığını açıkladı. İşte detaylar…

Fenerbahçe’de Ali Koç’a rakip çıktı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de yaklaşan kongre öncesi sürpriz bir başkan adayı çıktı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Süper Lig’in bitmesinin ardından düzenlediği basın toplantısında kendi adaylığını açıklarken, muhalefete de hodri meydan çağrısında bulunmuştu.

Yeşilyurt adaylığını Twitter'dan açıkladı

İşte Koç’un bu adaylık davetine ilk yanıt Eyüp Yeşilyurt’tan geldi. Yeşilyurt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe başkanlık adaylığını duyurdu.

'Fenerbahçe'ye yanlış yapanı kulüpte barındırmam'

51 yaşında olduğunu ve ticaretle uğraştığını belirten Yeşilyurt, 'Fenerbahçe Sahipsiz Değildir’ sloganıyla yola çıktı. Sarı-lacivertlilerin başkan adayı, camiayı birleştirip barış getirmeyi vaat ederken, “Kulübümüze geçmişte yanlış yapmış hiçbir yönetici, futbolcu, personel veya kişiyi her ne sebeple olursa olsun kulübümüzde görmeyeceksiniz” ifadeleriyle dikkat çekti. 

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi ne zaman?

Fenerbahçe Kulübü'nün kongresi 5-6 Haziran, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 12-13 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

 

Ali Koç basın karşısına çıkıyor

Öte yandan Başkan Ali Koç yarın (1 Haziran Salı) FB TV'de saat 15.30'da bailayacak programda gazetecilerle bir araya gelecek. Koç'un burada seçim gündemini de değerlendirmesi bekleniyor.  

Senin için hazırladığımız haberler