Fenerbahçe'de Ali Koç’tan Pereira’ya samimi destek!

11.07.2021 - 16:20 | Son Güncellenme: 11.07.2021 - 16:31

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Vitor Pereira ilk kez birlikte fotoğraf verdi. Başkan Koç, Topuk Yaylası ziyaretinde Portekizli teknik adama samimi desteğini gösterdi.

Fenerbahçe'de Ali Koç’tan Pereira’ya samimi destek!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe yeni teknik direktörü Vitor Pereira ile hazırlıklarını Topuk Yaylası tesislerinde sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin bugün antrenmanda önemli misafirleri vardı. Başkan Ali Koç ve yöneticiler Düzce’ye adeta çıkarma yaptı.   

Koç-Pereira yakınlığı dikkat çekti

Vitor Pereira açıklandıktan sonra ilk kez yeni teknik direktörü ile beraber fotoğraf veren Ali Koç’un, Pereira ile olan yakınlığı dikkat çekti. Koç, Portekizli teknik adamla oldukça sıcak bir şekilde sarılarak yeni görevinde başarılar diledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce çalıştığı Phillip Cocu, Ersun Yanal, Erol Bulut ve Emre Belözoğlu gibi isimlerle bu derece samimi bir fotoğraf vermemişti.

Eleştirilere karşı Pereira'ya tam destek

Sarı-lacivertli takımda teknik direktörlük için Pereira’nın tercih edilmesi bazı kişilerce ‘geriye gidiş’ olarak yorumlanıp eleştirilmişti. Koç böylece daha ilk buluşmadan hocasına ne kadar inandığının ve tam destek olacağının mesajını da vermiş oldu.      

Hep beraber antrenmanı izlediler 

Ali Koç’a Topuk Yaylası ziyaretinde genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan ile yönetim kurulu üyeleri Ömer Temelli, Selahattin Baki ve Özgür Özaktaç da eşlik etti. Fenerbahçe Başkanı ve yöneticileri hep beraber günün ilk idmanını izledi.

Fenerbahçe çabukluk ve taktik çalıştı

Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma hareketleriyle başladığı, çabukluk çalışmasıyla devam ettiği, taktiksel ve bireysel organizasyonlarla tamamlandığı aktarıldı.

Günü çift idmanla geçirecek olan sarı-lacivertli takım akşam saatlerinde bir çalışma daha gerçekleştirecek.  

İlgini Çekebilir
Hatayspor Boupendza transferi için Fenerbahçe'den 2 yıldızı istedi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler