Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Trabzonspor maçı kadrosuna alındı

Orhan Gülek
23.12.2022 - 16:19 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 16:42

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı kamp kadrosunu açıkladı. Sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır kadroda yer alırken, Arda Güler, Luan Peres, Aliovski, Pedro ve Nazım yer almadı.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Trabzonspor maçı kadrosuna alındı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın ardından ilk Spor Toto Süper Lig maçına, yarın deplasmanda Trabzonspor karşısında çıkacak.

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı merak edilen Altay Bayındır, sarı lacivertli kadroda yer aldı.

4 eksik

Sarı-lacivertlilerde Luan Peres, Ezgjan Alioski, Arda Güler ve Joao Pedro kamp kadrosunda yer almadı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak 15. hafta karşılaşmasını, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

İlgini Çekebilir
Ali Koç enkaz devraldı, büyük fedakârlık yaptı
Habere Git

Fenerbahçe liderliğini korumak istiyor

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen araya lider giren, UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubunu lider tamamlayıp son 16'ya kalan sarı-lacivertliler, aranın ardından ilk maçını, Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor ile kendi evinde yaptı.

İstanbulspor'u 3-1'lik skorla geçerek son 16'ya kalan sarı-lacivertliler, ligde de zorlu ekip Trabzonspor'u yenip yoluna lider pozisyonunun koruyarak devam etmek istiyor.

Fenerbahçe ligde 13 maç sonunda 29 puanla lider konumunda bulunuyor. Geçen yılın şampiyonu Trabzonspor ise 23 puanla 7. sırada yer alıyor.

Lig'de 98 maç

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 98 maç yaptı. Söz konusu maçlarda sarı-lacivertli takım 39 galibiyet elde etti. Karadeniz ekibi ise 25 maçta galabiyetle sahadan ayrıldı. 34 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Trabzon'da Trabzonspor üstün

İki takım arasında Trabzon'da oynanan resmi ve özel toplam 55 maçta Trabzonspor 24, Fenerbahçe ise 18 galibiyet elde etti. 13 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

Senin için hazırladığımız haberler