Fenerbahçe'de oyun kurucu transferinde mutlu son! Skylar Mays kimdir?

16.10.2024 - 14:09 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 15:03

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, NBA'de son olarak Los Angeles Lakers forması giyen oyun kurucu Syklar Mars ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de oyun kurucu transferinde mutlu son! Skylar Mays kimdir?

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da Scottie Wilbekin'in sezonu kapatmasının ardından başlayan transfer çalışmalarında mutlu sona yaklaşıldı.

Fenerbahçeli yıldız 9 ay sahalardan uzak kalacak!

EuroLeague'in ilk haftasında Olympiakos karşısında oynanan maçta çapraz bağları kopan Scottie Wilbekin, 9 ay sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe Skylar Mays ile anlaştı

Oyun kurucu rotasyonu için transfer arasında olan Fenerbahçe, NBA'de son olarak Los Angeles Lakers forması giyen Amerikalı yıldız Skylar Mays ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Geçen sezon NBA'de 38 maça çıktı

Geçen sezon NBA'de Portland Trailblazers ve Los Angeles Lakers formaları ile toplam 38 maça çıkan 27 yaşındaki Mays, 4.4 sayı ve 2.2 asist ortalamaları ile mücadele etti.

NBA kısa süreli bir çıkış yapmıştı

2022-2023 sezonunun bir bölümünde takımda yaşanan sakatlıklar sonrası Trailblazers'taki süreli artan 1.93'lük oyun kurucu; o sezon süre aldığı 6 maçta 15.3 sayı, 8.3 asist ortalamaları yakalamıştı.

Takımı tarafından serbest bırakıldı transfer için geri sayım!

Skylar Mays, dün gece üç hafta önce kontrat imzaladığı NBA ekibi Minnesota Timberwolves tarafından serbest bırakıldı.

Senin için hazırladığımız haberler