Fenerbahçe Opet, Sarıyer Belediyespor'u 3-0'la geçti!

21.11.2023 - 16:47 | Son Güncellenme: 21.11.2023 - 16:58

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında Fenerbahçe Opet, Burhan Felek Vestel Salonu’nda karşılaştığı Sarıyer Belediyespor'u rahat geçti. İşte detaylar.

Fenerbahçe Opet, Sarıyer Belediyespor'u 3-0'la geçti!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi 9. hafta mücadelesinde Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü’nü ağırladı. Baştan sona üstün oynadığı maçı 3-0 kazanan Sarı Melekler, bu sonuçla ligde 8. galibiyetini aldı ve zirve takibini sürdürdü. 

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun pankartı

Sarı Melekler parkeye “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun” pankartıyla çıktı.

Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Meliha Diken, Bojana Drca, Magdalena Stysiak, Arina Fedorovtseva altılısı ve libero Gizem Örge ile maça başlayan Sarı Melekler, karşılıklı serilere sahne olan ilk bölümü 10-6 önde geçti. Meliha’nın kullandığı servis turunda farkı açan Fenerbahçe Opet, Ana Cristina’nın bloklarıyla seti 25-14 kazandı.

İkinci sette kaptan Eda sahneye çıktı

İkinci sete de 5-1’lik seriyle giren Sarı Melekler, Kaptan Eda’nın sayılarıyla skoru 13-9’a taşıdı. Stysiak ile farkı açan Fenerbahçe Opet, seti 25-14 aldı ve maçta 2-0 öne geçti.

Arina Fedorovtseva üçüncü sete ace ile başladı

Arina Fedorovtseva’nın ace sayılarıyla üçüncü sette 9-3 öne geçen Sarı Melekler, farkı açmaya devam etti ve bu seti de aynı skorla 25-14 kazandı ve mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Arina Fedorovtseva 12 sayı ile oynadı

Arina Fedorovtseva mücadeleyi 12 sayı ile tamamladı ve takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu. İlk sırada ise 13 sayı ile Magdalena Stysiak yer aldı ve karşılaşmanın da en skorer oyuncusu oldu. 

Fenerbahçe Opet, VakıfBank ile karşılaşacak

Fenerbahçe Opet, 24 Kasım Cuma günü VakıfBank’a konuk olacak. VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanacak karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Öte yandan Fenerbahçe Opet bu sonuçla ligde 8. galibiyetini aldı ve topladığı 25 puanla 2. sıraya yükseldi. İlk sırada ise 26 puanla VakıfBank yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler