Fenerbahçe'de Arjantin'den bir transfer hamlesi daha! Medina'nın ardından...

09.09.2024 - 15:49 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 16:00

Arjantin Ligi'nde Boca Juniors forması giyen Cristian Medina'yı kadrosuna katmaya hazırlanan Fenerbahçe, Arjantin'den bu kez başka bir genç yıldıza talip oldu.

Fenerbahçe'de Arjantin'den bir transfer hamlesi daha! Medina'nın ardından...

AJANSSPOR - HABER

Arjantin temsilcisi Boca Juniors'tan Cristian Medina'yı kadrosuna katmaya hazırlanan Fenerbahçe, bu kez Velez Sarsfield forması giyen genç yetenek için devreye girdi.

Medina'da sona doğru

Fenerbahçe, Boca Juniors'un 22 yaşındaki orta sahası Cristian Medina'nın transferi için anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertli takımın bu transfer için yaklaşık 15 milyon Euro ödemesi bekleniyor. Yapılan sözleşmede sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesinin de yer aldığı belirtildi.

Buna karşın Cristian Medina'nın transferinin Ocak ayında gerçekleşeceği ve oyuncunun o tarihe dek Boca Juniors forması giymeye devam edeceği ifade edildi.

F.Bahçe, Ordonez'e talip oldu

Fanatik'te yer alan habere göre ise; Fenerbahçe, bu kez Arjantin Ligi'nde Velez Sarsfield forması giyen Christian Ordonez'e talip oldu.

Çıkan haberde Sarı-Lacivertli takımın 20 yaşındaki futbolcuyu bir süredir takip ettiği ifade edildi.

Velez Sarsfield performansı

2023-2024 sezonunda Velez Sarsfield formaıyla 30 maça çıkan orta saha oyuncusu, 1 gol ve 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler