Fenerbahçe'de 'arka beşli' sahalara döndü

12.01.2021 - 16:30 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 16:33

Fenerbahçe'de bir dönem takıma liderlik yapan ve takım otobüsünde 'arka beşli' olarak bilinen grup farklı isimlerle yeniden canlandı.

Fenerbahçe'de 'arka beşli' sahalara döndü

Ahmet UYKAN AJANSSPOR

Fenerbahçe'de bir dönem takıma liderlik yapan ve takım otobüsünde 'arka beşli' olarak bilinen grup farklı isimlerle yeniden canlandı. Daha önce Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yer aldığı arka beşliye 3 yeni futbolcu yerleşti. Kaptan Gökhan ile Caner, koltuklarını korurken Ozan Tufan, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş ise gruba yeni eklenen oyuncular oldu.

Erzurum'da havayı ısıttılar

Sarı lacivertli ekipte her deplasman dönüşü gelenekselleşen ve FB TV tarafından yapılan otobüs röportajları Erzurum'da da devam etti. Kafileyi havalimanına götüren otobüste Caner, Ozan, Serdar Aziz, Mert Hakan ve Sinan Gümüş'ün başını çektiği grup takımın neşe kaynağı oldu.

Taraftarların sesi oldular

Sinan Gümüş ve Sadık Çiftpınar da söz konusu oyunculara eşlik ederken, hep birlikte Fenerbahçe ile özdeşleşen "Ne yapardım bilmem." bestesi söylendi. Sosyal medyaya yansıyan bu coşkulu  görüntüler, sarı lacivertli taraftarların da büyük beğenisini kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler