Fenerbahçe’de asistler Mert Hakan’dan!

26.07.2021 - 18:58 | Son Güncellenme: 27.07.2021 - 00:28

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık maçına 2 asist yapan Mert Hakan Yandaş ön plana çıktı. Nazım Sangare ve Ozan Tufan bu ikramları geri çevirmedi.

Fenerbahçe’de asistler Mert Hakan’dan!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon öncesi üçüncü hazırlık maçında Gençlerbirliği ile karşılaşan Fenerbahçe’de ön plana çıkan isim Mert Hakan Yandaş oldu. Geçtiğimiz sezon Sivasspor’dan Galatasaray ile yarışılarak alınan orta saha oyuncusu ilk yılında bekleneni verememişti. 

 

Yeni sezon öncesi istim üstünde

Ancak 26 yaşındaki futbolcu yeni sezon öncesi formuyla umut veriyor. Gençlerbirliği maçının önce 49. dakikasında sol kanattan sıfıra yaklaşıp Nazım Sangare’ye güzel bir orta yapan Mert Hakan ilk golün hazırlayıcısı oldu. 

Kasımpaşa maçında gol attı

Mert Hakan 10 dakika sonra da Ozan Tufan’ın önüne bıraktığı topla ikinci golün asistine imza attı. Sarı-lacivertli futbolcu bundan önce 4-1 kazandıkları Kasımpaşa maçında da bir gol atmıştı.

Orta sahada formanın adayı

Mert Hakan Yandaş böylece yeni teknik direktörü Vitor Pereira’ya orta sahadaki forma savaşında ‘ben de varım’ dedi. 

 

Fenerbahçeli futbolcu geçtiğimiz sezon 38 maça çıkarken 4 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.     

'Özlenen Fenerbahçe için çalışıyoruz'

Öte yandan Mert Hakan Yandaş maçtan sonra TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Gelişiyoruz ama daha eksiklerimiz var. Hocamızın uygulamak bir sistem var. Bu oyun planı bana çok uygun. Takımda müthiş bir enerji var. Taraftarlarımızın özlediği Fenerbahçe'yi izletmek için çalışıyoruz ve mücadele edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler