Fenerbahçe'de Aykut Kocaman bozuk zemin için takımını uyardı

26.11.2017 - 03:31 | Son Güncellenme: 26.11.2017 - 03:31

Fenerbahçe son 3 deplasmanda 2 puanla yetindi. Antalyaspor maçı öncesi teknik direktör Aykut Kocaman galibiyet istedi. saha zemini için uyardıa bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zorlu Antalya maçı öncesinde takımına deplasmanda son galibiyetlerinin 17 Eylül'de Alanyaspor'a karşı olduğunun altını çizdi. Kocaman son 3 deplamanda (Akhisar, G.Saray, Osmanlı) alınan 2 puanın kendilerini yarışta geri bıraktığını ifade etti. Tecrübeli teknik adam, deplasmanda çok kırılgan bir hale büründüklerini söyleyerek, "3 puan için 90 dakika ayakta kalan taraf olmalıyız. İç sahadaki özveri ve arzumuzu buraya taşımalıyız" dedi. Kocaman, Antalya stadının zemini konusunda takımı uyarırken, zeminin herkesi bireysel hataya açık hale getirdiğini bu nedenle çok dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Kocaman defansı bozmayacak

Teknik direktör Aykut Kocaman, Sivas maçında oynattığı Neustadter-Skrtel ikilisini bozmayacak. Neto yine kulübede oturacak. Hafif sakatlıkları bulunan İsla ve Janssen de yedek başlayacak. Sakatlıktan yeni çıkan Valbuena ise riske edilmeyecek

Taraftarlar çiçeklerle karşıladı

Taraftarlar, Antalyaspor deplasmanına çıkacak F.Bahçe'yi havalimanında çicekler ve sevgi gösterileriyle karşıladı.

(Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler