Fenerbahçe'de ayrılık: Igor Kokoskov'un yeni adresi...

27.07.2021 - 09:22 | Son Güncellenme: 27.07.2021 - 10:02

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov, sarı-lacivertlilerden ayrılacak. Kokoskov'un yeni adresi NBA olacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de ayrılık: Igor Kokoskov'un yeni adresi...

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov önümüzdeki sezon sarı-lacivertlileri çalıştırmayacak. Sırp antrenör yeni sezonda NBA ekiplerinden Dallas Maverick ile anlaştı. Detaylar haberde... 

Kokoskov'un yeni adresi Dallas Mavericks

Vole'nin haberine göre; İstanbul'daki ilk yılında beklentilerin altında kalan Kokoshov, Dallas Mavericks'le el sıkıştı. Kokoskov bugün saat 14.15'de ABD'ye uçacak.

Efes yenilgisi ve Euroleague performansı

ING Basketbol Süper Ligi finalinde Anadolu Efes’e 3-0’lık skorla boyun eğen Kokoskov’un ekibi, EuroLeague’de de yılar sonra Final-Four’u görememişti. 

Fenerbahçe yöneticisi açıklama yapmıştı 

Igor Kokoskov'un takımdan ayrılacağı haberlerinin ardından Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu açıklama yapmıştı. Komsuoğlu'nun açıklaması şöyleydi:

"Değerli Taraftarlarımız; 

Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov'a NBA takımlarından Dallas Mavericks'in ilgisine yönelik bir takım haberler birkaç gün önce bazı basın organlarında yer almış ve ardından Dallas Mavericks yetkilileri kulübümüzle bu konuda irtibata geçmiştir. 

Bilinmesini isteriz ki; bu süreçteki tek önceliğimiz kulübümüzün menfaatleridir ve tüm adımlarımız bu prensibe göre atılmaktadır. 

Konuyla ilgili değerlendirmeler kulübümüz tarafından yapılmaktadır ve gerekli açıklamalar en kısa sürede yapılacaktır. 

Anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz."

Senin için hazırladığımız haberler