Son Dakika | Fenerbahçe'de Luiz Gustavo İle Yollar Ayrılıyor

03.02.2022 - 11:17 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 11:27

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi: Sarı-lacivertlilerde yıldız futbolcu Luiz Gustavo ile yollar ayrılıyor. Gustavo'nun yeni adresi ülkesi Brezilya olabilir. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Fenerbahçe'de Luiz Gustavo İle Yollar Ayrılıyor

AJANSSPOR

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, sakatlık ve hastalıklar sonrası uzun süre formasından ayrı kalmıştı. Ara transfer dönemi ile birlikte ülkesi takımlarından Atletico Mineiro'dan cazip bir teklif alan Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu, bu teklife sıcak bakıyor.

Atletico Mineiro'dan teklif aldı

Fanatik'in haberine göre; Gustavo, sakatlık ve hastalıklar sonrası uzun süre formasından ayrı kalmıştı. Ara transfer dönemi ile birlikte ülkesi takımlarından Atletico Mineiro'dan cazip bir teklif alan Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu, bu teklife sıcak bakıyor.

Transferde en büyük engel yıllık maaşı

Transferin önündeki en büyük engelin ise Fenerbahçe'den aldığı yıllık 2.5 milyon Euro olarak görünüyor. Sarı-Lacivertli yönetim ise futbolcudan para kazanıp, transfer döneminde İsmail Kartal'ın istediği oyunculara harcamayı planlıyor.

Bu sezon 20 maçta oynadı

34 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbola ülkesinin takımı CRB U20 başladı. Luiz Gustavo sonrasında sırasıyla Ipanema-AL, Coruripe, Miguelense FC, Corinthians, CRB, Hoffenheim, Bayern Münih, Wolfsburg, Marsilya ve Fenerbahçe'de takımlarında forma giydi. 

Sarı-lacivertliler ile sözleşmesi Haziran 2023'te bitecek olan Gustavo bu sezon 20 maçta 1 gol, 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler