Pierria Henry, Fenerbahçe Beko'dan Ayrıldı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
25.06.2022 - 18:33 | Son Güncellenme: 25.06.2022 - 18:37

Fenerbahçe transfer haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko, Pierria Henry'nin takımdan ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Pierria Henry, Fenerbahçe Beko'dan Ayrıldı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, Pierria Henry'nin sözleşmesindeki yalnızca NBA için geçerli olan çıkış opsiyonunu kullanma kararı aldığını ve takımdan ayrıldığını açıkladı.

NBA çıkış opsiyonunu kullandı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko’nun 2021-22 sezonu kadrosunda yer alan ve ING Basketbol Süper Ligi şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olan Pierria Henry, sözleşmesindeki yalnızca NBA için geçerli olan çıkış opsiyonunu kullanma kararı almıştır.

Sporcumuzun Avrupa’ya dönme kararı alması halinde hakları Fenerbahçe Beko’da olacaktır.


Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Pierria Henry’ye teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Geçen sezonki performansı

Haziran 2021'de Fenerbahçe Beko'nun kadrosuna katılan oyun kurucu, Sarı Lacivertliler ile toplam 28 EuroLeague karşılaşmasında süre aldı. Senegalli oyun kurucu, maç başına 7.9 sayı, 3.4 ribaund ve 4.2 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Öte yandan, The Athletic'in Washington Wizards muhabiri John Robbins, Pierria Henry'nın Washington Wizards'ın hafta sonu düzenleyeceği basketbol kampının katılımcılarından biri olacağını duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler