Son Dakika | Fenerbahçe'de Mergim Berisha, Augsburg'a Kiralandı

Salim Manav
31.08.2022 - 10:25 | Son Güncellenme: 31.08.2022 - 12:34

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Mergim Berisha'nın Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiralandığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Fenerbahçe'de Mergim Berisha, Augsburg'a Kiralandı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de Mergim Berisha'nın yeni takımı belli oldu. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbol A Takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Bundesliga ekiplerinden Ausburg’a transfer olmuştur. Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz.

Ausburg'dan açıklama geldi

Berisha: Bundesliga hayalimdi

Merghi Berisha, Augsburg'a tarnsfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Her zaman Bundesliga'da oynamak hayali olduğunu belirten Alman futbolcu, "Augsburg'da ideal koşullar var. Almanya U21 Milli Takımı'nda oynadığım zamanlardan, çok arkadaşım var. Buraya alışmak için uzun zamana ihtiyacım olmayacak. İlk maçımı dört gözle bekliyorum" dedi.

Fenerbahçe Berisha için ne kadar bonservis ödedi?

Sarı-lacivertliler, Avusturya'nın Salsburg takımından transfer ettikleri için Berisha için KAP'a bildirimde bulunmadı. Fenerbahçe'nin 5 milyon Euro'nun altındaki harcamalar için bildirim yapma zorunluluğu bulunmuyor. Transfermarkt'ta Fenerbahçe'nin Salsburg'a 5 milyon Euro ödediği yazıyor.

34 maçta 10 gol ile 3 asist

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında RB Salzburg'dan kadrosuna kattığı Berisha, sarı-lacivertli formayla çıktığı 34 maçta 10 gol atıp 3 de asist yapmasına karşın beklentilerin uzağında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler