Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'ta İsmail Kartal kararı!

08.02.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 09:02

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, sezon sonuna kadar takımın başına getirilen İsmail Kartal'ı kaybetmek istemiyor. Koç, deneyimli ismin mutlaka kalıcı olmasını düşünüyor.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'ta İsmail Kartal kararı!

Fenerbahçe’de bu sezon yaşanan teknik direktör belirsizliği ve sıkıntılı süreçte görevi kabul eden İsmail Kartal’ın vefası takdir topluyor.


Milliyet'te yer alan habere göre; Başkan Ali Koç, göreve gelirken hiçbir şekilde maddi konuları konuşmayan, transferde kimseyi sıkıştırmayan ve boş mukaveleye imza atmaya hazır olan İsmail Kartal’ın tutumundan çok etkilendi.

Başkan Koç, Kartal'ın kalıcı olmasını istiyor

60 yaşındaki çalıştırıcının zaten Fenerbahçe’yi çok sevdiğini bilen Fenerbahçe Başkanı, bu kez bu duruma yakından şahit oldu. Tüm bu sebeplerden dolayı Ali Koç, İsmail Kartal’ın geçici bir süre değil kalıcı olarak kulüpte yer almasını düşünüyor. 

Löw gelirse Kartal yardımcısı hoca olacak

Edinilen bilgiye göre, gelecek sezon yeni teknik direktör geldiğinde tecrübeli ismin mutlaka kulüpte olması isteniyor. Özellikle Joachim Löw’ün gelmesi durumunda daha öncede çalıştıkları için İsmail Kartal’ın yardımcı hoca görevini alması planlanıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye kötü haber! Joachim Löw 12 aydır...
Habere Git

Jesus gelirse, Kartal'a sorulacak

Bir diğer aday Jorge Jesus’ta da bu durum geçerli. Ancak burada Kartal’ın da düşünceleri sorulacak. Fakat her şekilde Başkan Ali Koç, görev süresince İsmail Kartal’la beraber çalışmayı hedefliyor. Çünkü deneyimli teknik adamın dürüst tavrı, fedakarlıktan kaçınmaması ve zor şartlardaki tecrübesi de önemli artıları olarak öne çıkıyor.

Senin için hazırladığımız haberler