Fenerbahçe'de Ali Koç yeni teknik direktör ile ön protokol imzalayacak

07.03.2022 - 09:53 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 09:57

Yeni sezonda takımın başına getirilecek yeni teknik direktörün belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü Fenerbahçe mutlu sona çok yaklaştı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Ali Koç yeni teknik direktör ile ön protokol imzalayacak

Fenerbahçe'de daha Vitor Pereira görevdeyken gelecek sezonun teknik direktörü için çalışmalar başlamıştı. Süreçte Portekizli teknik adamla yollar ayrılırken, önemli isimler devre arasında gelmeye sıcak bakmayınca takımın başına sezon sonuna kadar İsmail Kartal getirilmişti.

Löw ile prensip anlaşmasına varıldı

Sarı-lacivertliler, bu süreçte eski hocaları Joachim Löw'le sürekli temas halinde kaldı. Sabah'ın haberine göre; Yapılan görüşmeler sonunda Alman çalıştırıcı, büyük ölçüde ikna edildi ve taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldı.

Hafta içi ön protokol imzalanacak

Hafta içinde bu konuda yeni bir gelişme yaşanması bekleniyor. Başkan Ali Koç'un önümüzdeki birkaç gün içerisinde Almanya'ya gideceği ve son kez masaya oturacağı Löw'le ön protokol imzalayacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Szalai'nin alternatifi bulundu
Habere Git

Sezon bitince açıklanacak

Buluşmada gelecek sezonun planlaması ve transferlerine dair görüş alışverişinde de bulunulacağı ifade edildi. Yeni teknik adam sezon bittiği zaman açıklanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler