Fenerbahçe'de Batshuayi ile yollar ayrılıyor mu?

Aleyna Gürgen
15.06.2024 - 19:16 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 19:25

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Belçikalı forvet Michy Batshuayi'nin geleceği merak konusu oldu. Batshuayi, gelecek sezon Fenerbahçe'de olacak mı?

Fenerbahçe'de Batshuayi ile yollar ayrılıyor mu?

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon öncesinde Fenerbahçe'de kadro çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekipte Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi için son durum ise belli oldu.

Fenerbahçe'den 3 yıllık teklif

Fenerbahçe, Michy Batshuayi'ye 3 yıllık bir sözleşme teklif etti. Sarı-Lacivertlilerin teklifinde oyuncunun 3 yıllık net kazancı ve 1 milyon Euro imza parasıyla birlikte yaklaşık 10 milyon Euro'yu buluyor.

3 milyon Batshuayi için yeterli olmadı

Michy Batshuayi Fenerbahçe’nin kendisi için yaptığı 3 milyon Euro’luk teklifi beğenmedi ve yıllık 4 Milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme istedi. 

İlgini Çekebilir
Jose Mourinho: "Borussia Dortmund'a gitmek üzereydim"
Habere Git

Fenerbahçe, 3 milyondan fazla ödemek istemiyor

Yeni sezonda iyi bir forvet transferi yapmayı planlayan Fenerbahçe yönetiminin yedek kulübesinde bekleyecek bir golcü için bu rakamlara çıkmayı düşünmüyor. Fenerbahçe yönetiminin Batshuyai’nin menajeri ile yaptığı görüşmelerde 3 yıllık sözleşme ve  yıllık 3 milyon Euro’nun üzerine çıkamayacaklarını belirttiği öğrenildi. 

Batshuayi yeni teklifleri değerlendirebilir

Fenerbahçe’den imza parası dahil 12 milyon Euro isteyen Batshuayi'ye yönetimden izin çıktı. Yönetim tarafından yapılan son teklifin kabul edilmemesi halinde golcü futbolcu için gelen diğer teklifleri değerlendirme izni verildi.

Senin için hazırladığımız haberler