Fenerbahçe'de bir ayrılık, bir transfer! İşte teklif yapılan yıldız isim...

29.07.2024 - 08:37 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 08:44

Transferde Türkiye bonservis rekoru kırarak En-Nesyri'yi 19.5 milyon Euro'luk karşılığında kadrosuna katan Fenerbahçe'nin durmaya niyeti yok! Sarı lacivertliler, Corinthians'a Wesley için teklif yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de bir ayrılık, bir transfer! İşte teklif yapılan yıldız isim...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon öncesi, Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği bitmiyor.

Wesley için teklif yapıldı

Sabah'ın Brezilya basınından derlediği habere göre; sarı-lacivertli kulüp, Corinthians'ın 19 yaşındaki yıldızı Wesley için ciddi bir teklif yaptı.

19 yaşındaki futbolcu için iki kulüp arasında görüşmeler sürerken Premier Lig'den F.Bahçe'ye bir rakip çıktığı duyuruldu

Cengüz Ünder gidecek Wesley gelecek

Kulübü ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, her iki kanatta da forma giymesi nedeniyle F.Bahçe'nin radarına yakalanırken yönetimin de hedefi Cengiz Ünder'i gönderip yerini Wesley ile takviye edebilmek.

Kapıyı 15 milyon Euro'dan açıyorlar

Cengiz için 10 milyon Euro bekleyen sarı-lacivertliler, oyuncunun satışına göre de Wesley için teklifini yükseltecek. Corinthians'ın kapısını çalan İngiliz ekibinin adı verilmezken, bu transfer için 15 milyon Euro'luk bir bonservis teklifi olduğunun altı çizildi.

41 maçta forma giydi

19 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Corinthians'ta 41 maçta 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler