Fenerbahçe’de bir ilk! Mesut ve Pelkas…

20.02.2021 - 11:35 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 11:45

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas’ın sakatlığı düzeldi. Teknik direktör Erol Bulut, Mesut Özil’den vazgeçecek mi? Fenerbahçe’nin Göztepe maçı ilk 11’i nasıl olacak? Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe’de bir ilk! Mesut ve Pelkas…

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de Fenerbahçe pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadı'nda Göztepe’yi ağırlayacak. Sarı lacivertliler bu karşılaşmayı galibiyetle geçerek gelecek hafta oynanacak Trabzonspor deplasmanına çıkmayı hedefliyor.

 

Gustavo ve İrfan Can yine yok

Sarı-lacivertlilerde tedavileri devam eden Luiz Gustavo ve İrfan Can Kahveci forma giyemeyecek. İki oyuncu Trabzonspor mücadelesine yetiştirilmeye çalışılıyor. Sakatlığı bulunan Filip Novak’ın da kadroda olması beklenmiyor.

Pelkas kanada Mesut forvet arkasına

Buna karşılık tedavi sürecini tamamlayan ve hafta boyunca takımla antrenmanlarda çalışan Dimitris Pelkas yeniden formasına kavuşacak. Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut forvet arkasında Fatih Karagümrük maçında olduğu gibi Mesut Özil’e görev verecek. Böylece bu ikili ilk kez birlikte oynayacak. 46 yaşındaki teknik adam merkez orta sahada Ozan Tufan-Jose Sosa ikilisini kanatlarda Dimitris Pelkas ve Bright Osayi Samuel forvette ise Mame Thiam’ı oynatmayı planlıyor.

Fenerbahçe’de 5 futbolcu kart sınırında

Sarı-lacivertlilerde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia ve Sinan Gümüş kart görmeleri halinde Trabzonspor deplasmanında cezalı duruma düşecekler.

En golcü Mame Thiam

Erol Bulut’un öğrencileri geride kalan 25 haftada 16 galibiyet 3 beraberlik 5 mağlubiyet alarak 51 puan topladı. 47 gol atıp 26 golü de kalesinde gördü. Fenerbahçe’de bu sezon en golcü oyuncu 6 kez rakip fileleri havalandıran Mame Thiam oldu. Senegalli oyuncuyu 4’er gol ile Ozan Tufan, Dimitris Pelkas, Enner Valencia, Mbwana Samatta ve Papiss Cisse takip ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler