Fenerbahçe'de bomba transfer harekatı! Lewandowski ile temasa geçildi

31.05.2024 - 19:18 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 19:30

Son dakika | Fenerbahçe yönetimi La Liga devi Barcelona'nın yıldız forveti Robert Lewandowski'yi transfer etmek için harekete geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de bomba transfer harekatı! Lewandowski ile temasa geçildi

Trendyol Süper Lig'i 2'inci sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezon planlamasına başladı. Sarı-Lacivertliler dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaştıktan sonra bir transfer bombası daha patlatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Lewandowski ile temasa geçti

Santrfor bölgesine yıldız transfer yapmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, dünyaca ünlü Polonyalı forvet Robert Lewandowski ile temas kurduğu iddia edildi.

Şartlar zorlanacak

Ekol TV’nin haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, forvet transferi için Barcelona’da forma giyen Polonyalı golcü Robert Lewandowski ile temasa geçti. Transfer kolay gözükmese de Sarı-Lacivertli kurmayların şartları zorlayacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Mourinho'nun ardından ikinci bomba! Portekizli onay verdi, Branco görüşmelere başladı
Habere Git

Listede başka önemli adaylar da var

Haberde yer alan diğer bir detaya göre Fenerbahçe’nin forvet transferi listesinde sadece Robert Lewandowski bulunmuyor. Sarı Kanaryaların listesinde başka önemli isimler de yer alıyor. 

Lewandowski'nin Barcelona performansı

Bu sezon Barcelona forması ile 49 maça çıkan 35 yaşındaki Polonyalı forvet çıktığı maçlarda 26 gol atarken 9 asist yaptı. Barcelona’ya geçtiğimiz sezon başında Bayern Münih’ten Barcelona’ya 45 milyon euro karşılığında transfer olan yıldız golcü geçen sezon da İspanyol ekip 46 maçta 33 gol atıp 8 asist yaptı.

Sözleşmesi devam ediyor

2 sezondur dünya devi Barcelona formasını terleten Lewandowski’nin İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında son bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler