Fenerbahçe'de Bruma Ne Zaman Sahalara Dönecek? Belli Oldu

Salim Manav
27.09.2022 - 11:38 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 11:55

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Bruma'nın sahalara dönüş tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Bruma Ne Zaman Sahalara Dönecek? Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin sezon öncesinde kiralık satın alma opsiyonuyla Hollanda takımı PSV Einhoven'dan kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Bruma, sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almadı.

Sarı-lacivertli yetkililer, Bruma'nın sakatlığı sebebiyle kadroda olmadığını belirtti.

Satın alma opsiyonu 4 milyon Euro

Galatasaray'da oldukça iyi bir performans sergileyen Bruma, daha sonra kariyerine Avrupa'da devam etmişti. Kendisi için 10 milyon euronun üzerinde bonservisler ödenen Bruma'yı Fenerbahçe, 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe, Bruma için yaptığı transfer duyurusunda şu ifadelere yer vermişti;

İşte resmi açıklama

"Kulübümüz, PSV Eindhoven kulübünden Armindo Tué Na Bangna'yı satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı. Bruma lakabıyla bilinen kanat oyuncusu 2022-23 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek. Bruma'ya 'Türkiye'nin en büyük spor kulübüne hoş geldin' diyor; Çubuklu formayla nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi gerçeği! Jorge Jesus...
Habere Git

UEFA kadrosuna yazılmadı

Bununla beraber Jorge Jesus, Brumayı UEFA Avrupa Ligi kadrosuna almayarak büyük bir sürprize imza atmıştı. Bruma'nın sakatlığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi kadrosunda olmadığı ifade edilirken, Portekizli futbolcunun cephesinden 'Sakatlığın süresi uzun değil, neden alınmadığını biz de bilmiyoruz' açıklaması gelmişti.

Dönüş tarihi belli oldu

Fotomaç'ın haberine göre; Bruma, Fenerbahçe'de yeniden 11'e dönmek için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Portekizli futbolcunun, Ekim ayının ilk haftasında takımla çalışmalara başlayacağı, gelen bilgiler arasında.

Bruma'nın kariyeri ve Fenerbahçe performansı

Kariyerinde; Galatasaray, PSV Einhoven, Leipzig, Olimpiakos, Real Sociedad, Sporting CP ve Fenerbahçe takımları bulunan 27 yaşındaki sol kanat, sarı-laciverli takımda 5 maçta 192 dakika süre aldı ve 1 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler