Fenerbahçe’de bu sezon bir ilk

18.04.2021 - 18:23 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 18:28

Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sakatlığının ardından kaleyi bu sezon ilk kez Süper Lig'de görev alan Harun Tekin koruyacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe’de bu sezon bir ilk

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

 

Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir karşısına çıkıyor. Sarı lacivertlilerin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu, zorunlu değişiklikler haricinde Gaziantep Futbol Kulübü maçındaki kadroyu değiştirmedi.

Harun’un yedeği Osman Ertuğrul Çetin

Fenerbahçe’de eli kırılan ve ameliyat edilen Altay Bayındır’ın yokluğunda ise kaleyi Harun Tekin devraldı. 31 yaşındaki kaleci bu sezon Süper Lig’de sarı lacivertli takımın kalesini ilk kez koruyacak.  Yedek kaleci olarak ise Osman Ertuğrul Çetin tercih edildi.

Gökhan’ın yerine Nazım Sangare

Tedavisi süren Gökhan Gönül’ün yerine de sağ bekte Nazım Sangare görevlendirildi. Tecrübeli futbolcu bu sezon Fenerbahçe’de 17 karşılaşmada forma giyerken 1 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Geçen maçta gol atan Sinan kulübede

Luiz Gustavo üst üste ikinci kez 11’e giremezken, Mbwana Samatta, Pappis Cisse, Mame Thiam, Ferdi Kadıoğlu, Marcel Tisserand, Bright Osayi-Samuel, Sinan Gümüş ve Filip Novak da yedek kulübesinde yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler