Caner Erkin'e af çıktı mı? İşte Bulut'un kararı

06.03.2021 - 13:30 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 13:47

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin 1-0 kaybettiği Göztepe maçında teknik direktör Erol Bulut'a gösterdiği tepkiden sonra kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Konyaspor deplasmanında da olmayacak. Peki Caner Erkin, takıma ne zaman dönecek? İşte cevap ve detaylar...

Caner Erkin'e af çıktı mı? İşte Bulut'un kararı

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin kendi evinde Göztepe’ye 1-0 yenildiği karşılaşmanın son dakikalarında Caner Erkin oyundan alınmıştı. Bu karara kızan tecrübeli oyuncu teknik direktör Erol Bulut’a oyundan çıkarken tepki göstermişti.

Kadro dışında kaldı

Caner Erkin bu tepki sonrası Başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut’un ortak kararı ile kadro dışı bırakılmıştı. Caner Erkin, Trabzonspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında forma giyemedi. 32 yaşındaki sol bekin yokluğunda Attila Szalai ve Filip Novak görev aldı.

Konyaspor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadelede de Caner Erkin yer alamayacak. Karşılaşmanın ardından gelecek hafta Başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut toplantı yaparak tecrübeli oyuncu ile ilgili kesin kararını verecek.

Caner Erkin'in performansı

32 yaşındaki futbolcu bu sezon 23 maçta forma giyerken 6 asistlik katkıda bulundu. Caner Erkin 19 karşılaşmada ilk 11’de yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler