Fenerbahçe'de çifte ayrılık! Caulker ve Thiam, Kayserispor ile anlaştı

Orhan Gülek
21.08.2021 - 12:49 | Son Güncellenme: 21.08.2021 - 23:04

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'de bu sezon kadroda dşünülmeyen Caulker ve Thiam, Kayserispor'a transfer oluyor.

Fenerbahçe'de çifte ayrılık! Caulker ve Thiam, Kayserispor ile anlaştı

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği yeni transfer Steven Caulker ve Mame Thiam'ın yeni takımları belli oldu.

Hikmet Karaman açıkladı

Milliyet gazetesinin haberine göre Kayserispor'un yeni Teknik Direktörü Hikmet Karaman, iki oyuncu için Fenerbahçe Kulübü ile anlaştıklarını belirterek "Hafta içi iki transfer biter" açıklamasını yaptı.

Yeni sezonda Fenerbahçe'yi 3'lü savunmayla oynatmayı planlayan teknik direktör Vitor Pereira'nın İngiliz stoperi ilk 11'de düşünmediği ortaya çıkmıştı.

Caulker'in performansı

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce iki yıl Alanyaspor'un formasını giyen Caulker, Akdeniz ekibinde geçtiğimiz sezon oynadığı 32 maçta üç gol ve iki asistlik performans göstermişti.

Thiam'ın performansı 

Fenerbahçe formasıyla 2020/2021 sezonunda 34 maça çıkan Thiam, 8 gol, 4 asistlik katkıda bulunmuştu. 2019/2020 sezonunda da Kasımpaşa'da 28 maçta 12 gol, 8 asist yapmıştı.

Kayserispor, Mame Thiam'ı resmen açıkladı

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, Fenerbahçe forması giyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Mame Thiam'ı transfer ettiklerini duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gözbaşı, "Senegal Milli Takımı forvetlerinden Mame Baba Thiam çarşamba günü aramıza katılıyor. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler