Fenerbahçe Udinese'de Rodrigo Becao'nun Transferi İçin Kulübüyle Anlaşmak Üzere

Burak Alaca
29.05.2023 - 19:48 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 20:23

Fenerbahçe, Serie A ekibi Udinese'nin formasını terleten Brezilyalı stoper Rodrigo Becao'nun transferi için kulübü ile anlaşma sağlamak üzere.

Fenerbahçe Udinese'de Rodrigo Becao'nun Transferi İçin Kulübüyle Anlaşmak Üzere

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de bitime yaklaşılırken şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Lacivertliler'in transferde rotası İtalya Serie A oldu.

Sambacı geliyor

Fantacalcio haberine göre Fenerbahçe, Udinese'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao'nun transferinde anlaşma sağlamaya yakın bir noktada bulunuyor.

Udinese paraya çevirmek istiyor

1.91'lik savunmacısı 2024'te sona erecek. Udinese piyasa değeri 10 milyon Euro olan oyuncuyu para kazanmadan kaybetmek istemiyor. Becao ile İtalyan devi Inter'in de sözleşmesi bitince ilgilenebileceği iddiaları var.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile Fenerbahçe istedi Villarreal kaptı!
Habere Git

4. sezonun geçiriyor

27 yaşındaki oyuncu Udinese forması ile İtalya Serie A'da 4. sezonunu geçiriyor. Siyah-Beyazlılar'ın formasını toplamda 130 kez giyen oyuncu Çizme ekibinin değişmez isimlerinden oldu.

Savunmaya 3. Brezilyalı

Fenerbahçe'nin defans hattında Gustavo Henrique ve Luan Peres gibi Brezilyalı oyuncular bulunuyor. Ayrıca Kanarya'nın kadrosunda Lincoln Henrique, Willian Arao ve İtalyan pasaportu da olan Joao Pedro dahil 5 sambacı bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler