Fenerbahçe'de derbi öncesi büyük tehlike! İdmana çıkamadı

19.11.2021 - 19:15 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 19:42

Galatasaray derbisine hazırlanan Fenerbahçe'de, Altay Bayındır'ın sakatlığıyla kaleyi devralan Berke Özer grip olduğu için bugünkü antrenmana katılamadı.

Fenerbahçe'de derbi öncesi büyük tehlike! İdmana çıkamadı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in son 4 haftasında 1 puan alabilen Fenerbahçe için Galatasaray derbisi büyük önem taşıyor. Ancak sarı-lacivertlilerde dev maç öncesi sakatlık ve hastalıklar can sıkıyor. Kaleci Altay Bayındır, Luiz Gustavo ve Enner Valencia pazar günü oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.  

Kalede Berke Özer bilmecesi

Özellikle Altay'ın yokluğunda derbide kaleyi Berke Özer'in koruması bekleniyor. Ancak genç file bekçisinin durumu sarı-lacivertliler adına tam bir soru işareti. Ümit Milli Takım'ın aday kadrosundan da çıkarılan Berke bir türlü hazır hale gelemedi.  

Bugünkü antrenmana da çıkamadı

Sarı-lacivertli file bekçisinin bugünkü antrenmanda  gribal enfeksiyon nedeniyle yer almadığı açıklandı. Derbiye 48 saat kala Berke'nin yetişip yetişmeyeceği hala belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe'de Berke Özer iyileşemezse kaleye üçüncü file bekçisi durumundaki Osman Ertuğrul Çetin geçecek. 

Osman Ertuğrul Çetin kimdir?

Fenerbahçe'nin genç eldiveni 21 Nisan 2003 İstanbul doğumlu. 18 yaşındaki kaleci Süper Lig’de daha önce hiç oynamadı. 1.88 boyundaki file bekçisi sarı-lacivertlilerin U16, U17, U18 formalarını giydi. Daha sonra bir dönem Altınordu Futbol Kulübü’nde bedelsiz transfer olan Ertuğrul Çetin, tekrar Fenerbahçe’ye döndü.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den Berke Özer hamlesi! Antrenmanda...
Habere Git

Gençlerde milli oldu 

Genç file bekçisi Altınordu’dan döndükten sonra sarı-lacivertli kulübün U19 takımında bir süre oynadı ve daha sonra A takım seviyesine kadar yükseldi. İlk olarak 6 Aralık 2017’de Türkiye U15 milli takımının formasını giyen Ertuğrul Çetin daha sonra U16, U17 ve U19 Milli Takımlarının da formalarını terletti. Ancak A takımla hiçbir resmi maça çıkmadı.

Fenerbahçe idmanında 4 eksik

Öte yandan Fenerbahçe'nin bugün Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman, saat 16.00’da başladı. İdman, ısınma ve çabukluk hareketlerinin ardından 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Çift kale maçın sonrasında geçilen taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Antrenmanda Berke Özer'in dışında Enner Valencia ve Altay Bayındır da yer almadı. Luiz Gustavo ise bireysel çalışmalarla günü tamamladı.

Yönetimden derbi mesaisine yakın takip

Bu arada sarı-lacivertli ekibin antrenmanın bir bölümünü yönetim kurulu üyeleri Ömer Temelli ve Selahattin Baki de takip etti.

İlgini Çekebilir
Szalai: Galatasaray derbisi reaksiyon maçımız olacak
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler