Fenerbahçe'de derbide gözler Edin Dzeko'da!

08.12.2023 - 15:59 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 16:01

Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko, yarın ilk defa İstanbul derbisine çıkıyor. Gol orucunu Sivasspor maçında attığı golle bozan yıldız golcü, Beşiktaş karşısında İsmail Kartal'ın en önemli kozlarından biri olacak.

Fenerbahçe'de derbide gözler Edin Dzeko'da!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko ilk derbisine Trabzonspor kaşısında çıkmıştı. Yıldız golcü Trabzonspor karşısında etkisiz bir performans ortaya koymuştu. İlk İstanbul derbisine yarın çıkacak olan Edin Dzeko, teknik direktör İsmail Kartal'ın en önemli kozlarından biri olacak.

4 maç sonra kendine geldi 

Edin Dzeko, Süper Lig'de oynanan Pendikspor maçında hat-tick yaptıktan sonra forma giydiği 4 resmi karşılaşmada gol bulamadı. Başarılı oyuncu ligde Trabzonspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük maçlarını boş geçerken, Avrupa'da ise Nordsjaelland maçını boş geçerken Sivasspor maçında attığı golle kendini buldu.

Edin Dzeko ilk İstanbul derbisine çıkıyor 

Trabzonspor maçında etkisiz bir oyun ortaya koyduktan sonra Ediz Dzeko, Süper Lig'in 15. hafta maçında Beşiktaş karşısında ilk İstanbul derbisine çıkıyor.

14 karşılaşmada kadroda yer aldı 

Edin Dzeko bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 14 karşılaşmada forma giydi. Boşnak golcü bu maçlarda 11 gol kaydederken, 2'de asist yaptı.

Mauro Icardi ile birlikte zirvede 

Edin Dzeko, Süper Lig'de gol krallığı yarışında Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi ile birlikte 11'er golle zirveyi paylaşıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler