Fenerbahçe'de Diego Carlos'a ulaşılamıyor! Sağlık kontrolüne katılmadı
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Fenerbahçe, Diego Carlos'un kendisine bildirilen programa uygun olarak sağlık kontrolüne katılmadığını ve kendisine ulaşılamadığını açıkladı.

Son 5 Haber
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kiralık olarak İtalya Serie A ekibi Como'da oynayan Brezilyalı savunma oyuncusu Diego Carlos’un 23 Haziran 2026 tarihinde planlanan rutin sağlık kontrollerine katılmadığını açıkladı.
"Temas kurma ve durumunu netleştirme yönündeki girişimlerimiz devam ediyor"
Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"23 Haziran 2026 tarihinde planlanan rutin sağlık kontrolleri kapsamında, futbolcumuz Diego Carlos kendisine bildirilen programa uygun olarak sağlık kontrolüne katılamamıştır. Oyuncumuzla temas kurma ve durumunu netleştirme yönündeki girişimlerimiz devam etmekte olup, Futbol Direktörümüz Oğuz Çetin’in koordinasyonunda süreç kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yakından takip edilmektedir."

2028'e kadar sözleşmesi var
33 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Como formasıyla 31 maça çıkan Diego Carlos 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı yaptı.




