Fenerbahçe'de Dinamo Kiev maçı hazırlıkları! Rossi, Henrique ve Peres...

Orhan Gülek
01.11.2022 - 20:24 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 20:31

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Diego Rossi, Gustavo Henrique ve Luan Peres'in tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe'de Dinamo Kiev maçı hazırlıkları! Rossi, Henrique ve Peres...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu altıncı ve son haftasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesislerinde yapılan antrenman, salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yapan sarı-lacivertliler, idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktaladı.

Diego Rossi, Gustavo Henrique ve Luan Peres’in tedavilerine devam

Mert Hakan Yandaş bireysel çalışmalarla günü tamamlarken, Diego Rossi, Gustavo Henrique ve Luan Peres’in tedavilerine devam edildi. Sarı-lacivertli ekip, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarının İstanbul etabını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

İlgini Çekebilir
Ivan Bebek hakemliği bırakıyor! Fenerbahçe atamasının perde arkası
Habere Git

Kanarya, grup liderliği için çıkacak

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda 11 puanla ilk sırada yer alan Fenerbahçe'yi, aynı puanla ikinci sırada yer alan Rennes takip ediyor.

4 averajla lider durumda bulunan Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçının ardından averaj farkını korumaya devam ederse gruptan lider olarak çıkacak.

Kazanırsa direkt son 16 turuna kalacak

Fenerbahçe, gruplarda averaj farkını koruyarak lider çıktığı takdirde, play-off turu oynamadan direkt son 16 turuna kalacak.

UEFA tarafından getirilen bu yeni sistemle birlikte, artık grupları lider bitiren takımlar direkt son 16 turuna kalıyor ve play-off maçlarını es geçiyor.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6'ıncı maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Dinamo Kiev'e konuk oluyor. Kiev Olimpiyat Stadyumu'nda, 3 Kasım 2022 Perşembe akşamı oynanacak mücadele saat 23.00'da başlayacak. Karşılaşma Exxen dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler