Fenerbahçe'de Eda Erdem klasiği sürüyor: Arina, Ana Cristina, Vargas ve şimdi de Safronova

17.10.2024 - 09:26 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 09:37

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'nın AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Eczacıbaşı Dynavit'i yenerek şampiyon olmasının ardından kupayı Liza Safronova kaldırdı.

Fenerbahçe'de Eda Erdem klasiği sürüyor: Arina, Ana Cristina, Vargas ve şimdi de Safronova

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Medicana'nın 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda galip gelmesinin ardından kaptan Eda Erdem kupayı takımın en genç oyuncusu Liza Safronova'ya kaldırttı.

Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı'nı yendi

Dün akşam Burhan Felek'te oynanan Fenerbahçe Medicana - Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasında yüzü gülen taraf Sarı Melekler oldu. Sarı-Lacivertli ekip 25-23, 22-25, 25-17 ve 25-18 biten setlerin ardından sahada 3-1 galip geldi. Fenerbahçe bu galibiyet ile Şampiyonlar Kupası'nı beşinci kez müzesine götürdü.

Eda Erdem kupayı genç oyuncuya bıraktı

Fenerbahçe Medicana'nın kupayı kazanmasının ardından kaptan Eda Erdem'den takımın en genç ismi Liza Safronova'ya büyük bir jest geldi. Erdem, kazanılan kupayı 18 yaşındaki Safronova'ya kaldırttı. Milli voleybolcu Erdem daha önce de kupayı kaldırma görevini Melissa Vargas, Arina Fedorovtseva ve Ana Cristina'ya vermişti.

İlgini Çekebilir
Meliha Diken: "Takımı çok daha üst seviyeye taşıyacağız"
Habere Git

Eda Erdem, Fenerbahçe'deki 19. kupasını kazandı

Dün akşam Fenerbahçe Medicana'nın Şampiyonlar Kupası'nda galip gelmesinin ardından kaptan Eda Erdem de ekip ile 19. kez kupa kazandı. Eda Erdem'in Fenerbahçe kariyerinde kazandığı kupalar ise şu şekilde:

1x Şampiyonlar Ligi

1x CEV Kupası

1x Dünya Kulüpler Kupası

7x Sultanlar Ligi

5x Şampiyonlar Kupası

4x Kupa Voley

Senin için hazırladığımız haberler