Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu modeli! Yeni sezonda...

15.06.2019 - 22:15 | Son Güncellenme: 16.06.2019 - 01:15

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu modeli! Yeni sezonda...

Medipol Başakşehir ile birlikte geçen sezon şampiyonluk mücadelesi veren Emre Belözoğlu, futbol kariyerine gelecek sezon Fenerbahçe'de devam edecek. Emre kariyer planlamasıyla ilgili önemli bir eşikte.

Emre Belözoğlu iki teklif aldı

Fener Ol kampanyası için düzenlenen televizyon programına katılarak transfer konusunda mesaj veren Belözoğlu, yakın dönemde 2 önemli teklif aldı.

Şenol Güneş'in teklifi değerli ama...

A Milli Takım'da görev alması için Şenol Güneş'ten gelen teklifin kendisi için çok değerli olduğunu yakın çevresine anlatan Belözoğlu, 1 sene daha futbol oynadıktan sonra ay-yıldızlı ekipte görev alma kararı verdi.

Emre önce futbol oynayacak, sonra milli takıma gidecek

Önemli bir futbol kariyerine sahip olan tecrübeli oyuncu, gelecek sezon Fenerbahçe'de görev alacak.

Emre için Fenerbahçe'de futbolcu-antrenör modeli

Ancak; Fenerbahçe'nin Emre için futbolcu-yardımcı antrenör modeli geliştirdiği öğrenildi.

Futbolu bırakınca milli takıma...

Emre, futbolu bıraktıktan sonra da A Milli Takım'daki pozisyonu için kolları sıvayacak. (AJANSSPOR ÖZEL)

Ali Koç'la görüşmüştü

Son 3 sezondur Medipol Başakşehir forması giyen 38 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe  Başkanı Ali Koç ve yönetim ile bir araya gelerek transferle ilgili son detayları görüşmüştü.

İzlanda maçı öncesi gerilim

Emre Belözoğlu, yaşanan olaylarla ilgili basın mensuplarına açıklama bulunurken bir İzlandalı, Belözoğlu'na fırça uzatmıştı.

Emre'nin şartı...

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye bir şart koştuğu belirtilmişti. Tecrübeli oyuncunun, yakın arkadaşı Volkan Demirel'in takımda kalmasını talep ettiği, takımdaşlık duygusunu artırmak için tecrübeli kaleciye ihtiyaçlarının olduğunu söylediği ifade edilmişti.

Erman Toroğlu 'Milli Takım' demişti...

A Spor yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu ise, "Bence Emre Belözoğlu gelecek sezon Milli takıma gidecek. Emre, Şenol Güneş'in ekibinde yer alacak." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler