Fenerbahçe'de Emre Mor ile yollar ayrılıyor: İşte yeni adresi

09.09.2024 - 08:58 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 09:18

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadrosunda yer bulamayan Emre Mor ile yollar ayrılıyor. Mor ise transferde yeni bir ekip ile anlaşmaya çok yakın.

Fenerbahçe'de Emre Mor ile yollar ayrılıyor: İşte yeni adresi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de yönetim Emre Mor'un menajerine oyuncunun yeni bir kulüp bulmasını iletmişti. Emre Mor'un Hatayspor ile anlaşmaya çok yakın olduğu aktarıldı.

Emre Mor'un Fenerbahçe macerası bitiyor mu?

Emre Mor geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin yanı sıra Karagümrük'te de forma giydi. Sarı-Lacivertli ekip ile sezon sonunda kontratı biten Mor'un güncel piyasa değeri 2 milyon Euro. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Mor, Fenerbahçe'de aradığını bulamadı. Jose Mourinho'nun kadrosunda istemediği 27 yaşındaki futbolcuya yeni bir takım bulması iletildi.

Emre Mor, Hatayspor'a mı transfer oluyor?

Takvim'de yer alan habere göre ise Emre Mor'un transfer rotası netleşmek üzere. İddialara göre Mor, Hatayspor ile anlaşmaya oldukça yakın. Teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ı Bordo-Beyazlılar, 27 yaşındaki forvetin transferi için de Fenerbahçe'den yeşil ışık gördü. Emre Mor'un transferinde kısa süre içinde imzaların atılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Szymanski Fenerbahçe'ye çağırdı, Galatasaray devreye girdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler