Fenerbahçe'de Enner Valencia bilmecesi

Salim Manav
12.10.2021 - 14:27 | Son Güncellenme: 12.10.2021 - 14:33

Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın durumu sarı lacivertli ekibi düşündürüyor. Enner Valencia, Trabzonspor maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Enner Valencia bilmecesi

Milli ara dönüşü Süper Lig'de Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Enner Valencia belirsizliği yaşanıyor.

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Ekvador formasıyla Bolivya ağlarını 2 kez, Venezuela ağlarını ise 1 kez sarsarak 2 maça 3 gol sığdıran formda oyuncu, Kolombiya mücadelesini kaçırabilir.

Spor Arena'nın haberine göre; Bolivya ve Venezuela maçlarına performansıyla damga vuran Enner Valencia, yaşadığı hafif sakatlık ve yorgunluk sebebiyle Kolombiya karşısında riske edilmeyecek. Haberde, deneyimli futbolcunun Perşembe gecesi oynanacak maça kadar %100 hazır olamayabileceği kaydedildi.

Hocası yorgunluğunu doğruladı

Venezuela karşısında takımın tek golünü atan Enner Valencia'nın 65. dakikada oyundan alınmasına ve öğrencisinin sağlık durumunda ilişkin açıklamalarda bulunan Ekvador Milli Takım teknik direktörü Gustavo Alfaro, dedikodulara son noktayı koydu.

'Kaslarında problem olduğunu söyledi'

31 yaşındaki futbolcuyu yorgunluğu sebebiyle oyundan aldığını anlatan Gustavo Alfaro, "Enner Valencia ile konuştum. Kaslarında problem olduğunu ve fiziksel olarak çok yüklenildiğini söyledi. O yüzden ben de onu kenara almaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler