Fenerbahçe'de Erol Bulut, Gustavo'yu bekliyor! Oynamazsa...

05.02.2021 - 12:45 | Son Güncellenme: 05.02.2021 - 12:52

Fenerbahçe haberleri... Ezeli rakibi Galatasaray ile oynayacağı maçı kazanmak isteyen Fenerbahçe'de gözler Luiz Gustavo'nun durumuna çevrildi. Gustavo konusunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut çifte plan yaptı. Gustavo oynamazsa Erol Bulut'un planı ne? İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Erol Bulut, Gustavo'yu bekliyor! Oynamazsa...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbiye sadece 1 gün kaldı. Fenerbahçe'de Luiz Luiz Gustavo’nun durumuna göre derbi kadrosu şekillenecek. Detaylar haberimizde...

Gustavo'nun sakatlık detayı

Hatayspor maçında sakatlanan Luiz Gustavo’nun arka adalesinin yan kısmında ödem bulunuyor. Sarı-lacivertli kulübün doktorları Brezilyalı yıldızı maça yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor. 33 yaşındaki futbolcunun durumunun bugün netlik kazanması bekleniyor.

Gustavo derbiye yetişirse Erol Bulut'un planı ne?

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut Gustavo’lu ve Gustavo’suz olarak alternatif planlarını belirlemeye başladı. Gustavo’nun derbiye yetişmesi halinde yanında her zamanki gibi Ozan Tufan ve önlerinde Jose Sosa görev alacak.

Derbide Gustavo olmazsa alternatifi hazır

Brezilyalı oyuncunun yetişmemesi halinde ise orta saha Ozan Tufan, Jose Sosa ve Mert Hakan’dan oluşacak. Agresif bir orta saha kurgusu ile maça çıkmayı amaçlayan teknik direktör Erol Bulut derbi sırasında Sosa ile Mert Hakan’ın görev yerlerini değiştirmeyi de planları arasında tutuyor.

Sosa saha içindeki lider

Derbiye hırslı ve azimli şekilde hazırlanan Jose Sosa, sarı-lacivertli takımın saha içindeki lideri olacak. Takımın pas bağlantılarını ve ataklarını yönlendirecek oyuncu olacak Sosa’ya Bulut’un güveni tam. Arjantinli yıldız da Galatasaray maçında göstereceği performans ile Fenerbahçe günlerine yeniden başlangıç yapmayı arzuluyor.

Erol Bulut'un derbi planı

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut derbi maç için planlarını belirledi. Bulut, rakibinin orta sahadaki oyuncularına pres yapıp ikinci ve üçüncü bölgedeki pas bağlantılarını keserek sahadaki kontrolü eline geçirmeyi hedefliyor.

Maç sırasında tempoyu zaman zaman yükseltip zaman zaman düşürmeyi amaçlayan genç çalıştırıcı, Galatasaray’ın etkili oyuncularına da rahat hareket etme izni vermeyecek. Sarı-kırmızılıları analiz eden teknik direktör Erol Bulut ve ekibi rakiplerinin zayıf yönlerinden faydalanarak sonuca gitmeye çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler