MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçı Eryaman Stadı'nda oynanacak

İsa Kethüda
29.08.2023 - 15:44 | Son Güncellenme: 29.08.2023 - 15:55

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Eryaman Stadı'nda oynanacağını açıkladı...

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçı Eryaman Stadı'nda oynanacak

Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasındaki MKE Ankaragücü- Fenerbahçe karşılaşması, Eryaman Stadı'nda oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) haftalık programında, 3 Eylül Pazar günü MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe karşılaşacağı müsabakanın Eryaman Stadı'nda yapılacağı belirtildi.

Taraftarlar tepki gösterdi

Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan TFF'nin bu kararına tepki gösterdi. Taraftarlar, Eryaman Stadı zeminin hala bozuk olduğunu ve her iki takım içinde sıkıntı yaratacağını dile getirdiler.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de bir oyuncuyla daha yollar ayrılıyor!
Habere Git

TFF'den Eryaman Stadı incelemesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri MKE Ankaragücü - Fenerbahçe maçının oynanacağı Eryaman Stadı'nı inceledi.

Pazar günü Fenerbahçe ile mücadele edecek, MKE Ankaragücü'nün iç saha maçlarını oynadığı Eryaman Stadı, TFF yetkililerince bugün incelendi.

Bir saat teknik inceleme yapıldı

Yaklaşık 1 saat süren teknik incelemenin ardından heyet raporunu TFF'ye gönderdi. Başkent ekibinden edinilen bilgiye göre karşılmanın bu statta oynanmasına sakıncalı bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Çebi'den hodri meydan: "Hiçbir yere gitmiyorum!"
Habere Git

Bilindiği üzere MKE Ankaragücü, Eryaman Stadı zemininin elverişsiz olmasından dolayı Süper Lig'in 2. haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasını İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, 3. haftasındaki VavaCars Fatih Karagümrük maçını ise Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynamak zorunda kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler