Fenerbahçe’de fatura arka koltuğa çıktı

03.06.2021 - 23:23 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 23:30

Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı ve ayıracağı isimlere bakılınca ilginç bir detay ortaya çıkıyor. İşte Samandıra’daki vedaların ardında yatan gerçek…

Fenerbahçe’de fatura arka koltuğa çıktı

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe kültürünün bir parçasıdır arka koltuk tayfa. Sosyal medya ilk filizlendiğinde tanıştık arka koltukla Fenerbahçe Tv'de... 2013-14 sezonunda Ersun Yanal'la şampiyonluk gelirken Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin kaplardı arka koltuğu... Espriler havada uçuşurdu. Mehmet Topuz ile Yobo'nun muhteşem diyalogları kahkahalara boğardı otobüstekileri.

 

Arka koltuğun sahipleri değişti

Yıllar geçti 2020-21 sezonunda canlandı arka koltuk.. Caner Erkin ile Gökhan Gönül yine oradaydı ama yanlarındaki isimler değişmişti. Bu kez Sinan Gümüş, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş gibi isimler oturuyordu koltukta.

 

Ali Koç'un sözleri: Disiplinli takım vurgusu

2020-21 sezonunda şampiyonluk kaçarken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda takımdaki disiplinsizlikten ve isteksizlikten dem vurdu. Koç, kaçan şampiyonluğun faturasını arka koltuğa kesti.

 

İsim isim arka koltukta durum

Arka koltuğun ilk sahiplerinden sezona sportif direkt olarak başlayan son 10 maçta teknik sorumlu olan Emre Belözoğlu ile vedalaşıldı.


Belözoğlu'nun yardımcısı Selçuk Şahin de gönderilecekler arasında yer alıyor.
Sarı lacivertlilerin teknik ekibinde bulunan Volkan Demirel de bu sezon yıllardın içinde bulunduğu Fenerbahçe'ye veda edecek.

 

Gökhan Gönül de yolcu

Futbol takımı kadrosunda ise geçen sezon başında 4 yıl sonra geri dönen Gökhan Gönül’ün sözleşmesi sona erdi. 36 yaşındaki oyuncu kulüp ile son bir görüşme yapacak. Tecrübeli sağ bek ile yolların ayrılması bekleniyor.


Caner Erkin’in 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına karşın gönderilme ihtimali bulunuyor. Futbolcuyla ilgili son karar birkaç gün içinde verilecek.


Sezon başında kadroya dahil edilen Sinan Gümüş'ün 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun gönderilecek isimlerden olduğu belirtiliyor.


 

Samandıra'daki vedalar

Fenerbahçe'de futbolcular dışında idari kadroda da birçok veda yaşanacak. Marco Aurelio, Zeki Murat Göle ile Emre Belözoğlu takımın başına geçtikten sonra getirilen yardımcı antrenör Erdinç Sözer yeni dönemde olmayacak.

Kaleci antrenörleri Michael Kraft ve Marco Knoop ile de yollar ayrıldı. 

Kunduracıoğlu gidiyor, Ballı belirsiz

Fenerbahçe’nin sağlık ekibinin başında bulunan Burak Kunduracıoğlu ile sözleşmesi sona erdi. Kulüp sağlık ekibini de yenileyecek. İdari Menajer Volkan Ballı’nın durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Senin için hazırladığımız haberler