Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu pazarlığı! Ali Koç forvet istedi

25.06.2024 - 17:06 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 17:20

Fenerbahçe, Borussia Dortmund ile Ferdi Kadıoğlu'nun transferi konusunda görüşmeleri sürdürüyor. Ali Koç yönetimi, Dortmund'tan santrfor istedi. Detaylar.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu pazarlığı! Ali Koç forvet istedi

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosundaki yıldız isimlere gelen teklifleri değerlendirmeye alan Sarı-Lacivertliler, takviye yapacağı bölgelerde bu teklifleri de kullanmayı hedefliyor.

Nuri Şahin'in gözdesi Ferdi Kadıoğlu!

Genç teknik direktör Nuri Şahin, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla beğeni toplayan Ferdi Kadıoğlu ile ilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde Bundesliga devlerinden Borussia Dortmund'un başına geçen Şahin, Sarı-Lacivertliler'in yıldız sol bekinin transfer edilmesini talep etti.

Dortmund Ferdi'ye talip!

Trtansfer çalışmalarına hız veren Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için harekete geçti. Alman takım, Fenerbahçe ile temas kurdu.

İlgini Çekebilir
Jose Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde kararı
Habere Git

Fenerbahçe Füllkrug’u istedi

TRT Spor'da yer alan habere göre Ferdi Kadıoğlu transferi için Borussia Dortmund'tan gelen teklifi değerlendiren Fenerbahçe yönetimi, Sarı-Siyahlılar'ın yıldız santrforu Niclas Füllkrug’u istedi. İki takım arasındaki görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Niclas Füllkrug’un 2023/24 sezonu performansı

Ağustos 2023'te Werder Bremen'den 17 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer olan Niclas Füllkrug, 2023/24 sezonunda 46 maça çıktı. 31 yaşındaki Alman santrfor, 16 gol, 10 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler