Borussia Mönchengladbach, Ferdi Kadıoğlu Transferi İçin Devrede

Orhan Gülek
25.01.2023 - 16:14 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 16:25

Alman ekibi Borussia Mönchengladbach, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu transfer listesine aldığı öğrenildi.

Borussia Mönchengladbach, Ferdi Kadıoğlu Transferi İçin Devrede

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de sergilediği performansla özellikle Avrupa devlerinin gündeminde yer alan Ferdi Kadıoğlu için yeni bir ekip devreye girdi.

Mönchengladbach'dan Ferdi Kadıoğlu'na transfer kancası

Fenerbahçe'nin yükselen değerlerinden Ferdi Kadıoğlu'nun performansı doğrultusunda talipleri de artıyor. Alman basınında yer alan habere göre Borussia Mönchengladbach, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor. Ancak haberde Mönchengladbach'ın genç oyuncuyu kadrosuna katma konusunda Bundesliga'da rakiplerinin olduğu bildirildi.

Borussia Dortmund da Ferdi'yi istiyor

Daha önce Ajansspor'un ulaştığı bilgilere göre, Fenerbahçe ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Kadıoğlu'na Borussia Dortmund talip olmuştu. Alman devinin, sarı-lacivertlilerin kapısını 15 milyon euroluk teklifle çalması düşünülüyor. 

İlgini Çekebilir
TSYD gazetecileri savundu Fenerbahçe tepki gösterdi
Habere Git

Kadıoğlu'nu Borussia Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic'in istediği öğrenildi. Hırvat asıllı Alman hocanın, yönetime sunmuş olduğu transfer listesinde ilk isim olarak Kadıoğlu dikkat çekiyor.

Jorge Jesus'dan Ferdi Kadıoğlu'na tam not

Sarı lacivertliler, Jorge Jesus ile adeta performansı tavan yapan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon sık sık farklı mevkilerde oynadı. Sağ ve sol bekte forma giyebilen Ferdi Kadıoğlu, sergilediği performansla hem teknik direktör Jorge Jesus hem de taraftarların büyük beğensini kazandı.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

23 yaşındaki genç futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 28 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 2 asiste imzasını attı. 

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den kaleci atağı! PSG...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler