Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu! İşte yeni sol bek...

Özgür Koç
05.07.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 10:30

Ferdi Kadıoğlu'nun takımda ayrılma ihtimaline karşılık sol bek arayışında bulunan Fenerbahçe'de rota İspanya'ya döndü. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu! İşte yeni sol bek...

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, EURO 2024 sergilediği müthiş performansla taliplerinin sayınısı daha da artırtan yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun transfer ihtimaline karşılık sol bek için alternatif arayışlarını sürdürüyor.

Hedef Alberto Moreno

Fotomaç'ın haberine göre; sol bek için nokta atışı bir takviye planlayan sarı-lacivertliler, La Liga ekibi Villarreal’le sözleşmesi biten Alberto Moreno'nun peşine düştü. 

2+1 yıllık sözleşme teklif edildi

31 yaşındaki oyuncunun temsilciyle görüşen sarı-lacivertlilerin 2+1 yıllık kontrat teklif ettiği ortaya çıktı.

"En iyi teklifi veren Fenerbahçe"

İspanyol basını da bu transfer görüşmesini doğruladı ve haberde şu ifadelere yer verildi:

"Moreno, Villarreal'deki kariyerini tamamladı. Şu anda yeni bir arayış içinde. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'sinden bir teklif aldı. La Liga'dan da talipleri var. Celta Vigo, Mallorca ve Real Betis oyuncuyu isteyen kulüpler. Önümüzdeki sene nerede olacağı merak ediliyor. Ancak şu anda en iyi teklifi veren Fenerbahçe."

33 maçta forma giydi

Alberto Moreno, geçen sezon Villarreal formasıyla La Liga, Avrupa Ligi ve Kral Kupası'nda toplamda 33 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 gol atan 31 yaşındaki İspanyol sol bek, 3 de asist yaptı.

Sevilla ve Liverpool'da oynadı

Kariyerinde Villarreal dışında Sevilla ve Liverpool formaları giyen tecrübeli sol bek, İbpanya Milli Takımı'ndan da 4 maçta sahaya çıktı. 

Senin için hazırladığımız haberler