Fenerbahçe'ye Brezilyalı golcü Tiquinho Soares'i önerdiler

08.06.2022 - 09:19 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 09:34

Yeni sezon öncesi golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'ye Brezilyalı golcü Tiquinho Soares önerildi. Transfer gerçekleşirse Fernandao'dan sonra bir ilk yaşanacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye Brezilyalı golcü Tiquinho Soares'i önerdiler

Yeni sezonda kadrosunu kalitesi tartışılmayacak bir golcüyle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'ye Yunanistan'dan sürpriz bir teklif geldi.

Tiquinho Soares önerildi

Akşam'ın Yunan basınından derlediği habere göre; Jorge Jesus'un resmen takımın başına geçmesiyle ile transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'ye menajerler tarafından Olimpiyakos'un Brezilyalı golcüsü Tiquinho Soares teklif etildi.  

Jorge Jesus isterse harekete geçilecek

Habere göre Fenerbahçe yönetimi menajerlerden gelen bu teklifi teknik direktör Jorge Jesus'a iletti. Sarı-lacivertliler tecrübeli hocadan gelecek karara göre transfer için harekete geçecek.

Portekiz'de Jesus ile rakiplerdi

Tiquinho Soares'in Porto'da forma giydiği dönemde Benfica'da teknik direktörlük yapan Jorge Jesus, 31 yaşındaki futbolcunun oyun tarzını biliyor. 

İlgini Çekebilir
Portekiz basını yazdı! Çaykur Rizespor'un eski oyuncusu Fenerbahçe'ye transfer oluyor
Habere Git

Fenerbahçe'ye Avrupa Ligi'nde 2 gol attı

Tiquinho'nun UEFA Avrupa Ligi grup mücadelesinde Fenerbahçe'ye attığı goller ile kendini Türkiye'ye tanıttığı da ifade edildi. Brezilyalı golcü İstanbul'da ve Yunanistan'da oynan iki karşılaşmada 1'er gol kaydetmişti. 

Fernandao'dan sonra bir ilk

Fenerbahçe'nin Tiquinho Soares'i kadrosuna katması halinde, 2015-2016 sezonunda kadrosuna kattığı ve 2 sezon oynayan Fernandao'dan sonra sarı lacivertli formayı giyen ilk Brezilyalı golcü olacak. 

Tiquinho Soares'in bu sezonki performansı

Kariyerinde Botafogo, Guimaraes, Porto ve TJ Jinmen Tiger kulüplerinde forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli golcü, bu sezon Yunan temsilcisinde çıktığı 47 maçta 14 gol kaydetti.

Tiquinho Soares kimdir?

Tiquinho Soares, daha önce Fortaleza, Alagoano, America-RN, Sousa, Botafogo, Paraibano-PB, Pelotas-RS, Nacional, Vitoria Guimares, TJ Jinmen Tiger, ve Porto gibi takımların da formasını giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler