Fenerbahçe'de flaş Allan Saint-Maximin kararı

29.08.2024 - 09:14 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 09:24

Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'de flaş Allan Saint-Maximin kararı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin Saint-Maximin’i Al-Ahli’den kiralaması, sezonun en önemli transfer hamlelerinden biri oldu.

Maaşını Al-Ahli ödüyor

Sarı lacivertliler yıldız futbolcu için kiralama bedeli olarak 4 taksitle Al-Ahli'ye 8 milyon Euro ödeyecek. 27 yaşındaki oyuncunun maaş ise Suudi kulübü tarafından karşılanacaktır.

5 maçta kalitesini gösterdi

Fenerbahçe ile 2'si Şampiyonlar Ligi elemelerinde 3'ü ise Süper Lig'de olmak üzere 5 karşılaşmada forma giyen ve 2 de asist yapan yıldız futbolcu, kısa sürede kalitesini konuşturdu ve taraftarların sevgilisi oldu.

Her atakta katkısı büyük

Ancak SarıLacivertliler’in oyununa etkisi, rakamların gösterdiğinin çok ötesinde oldu. SaintMaximin, Fenerbahçe’nin hemen her atak organizasyonunu başlatan isim konumunda.

Ocak ayında bonservisi alınabilir

Fanatik'in haberine göre; 27 yaşındaki futbolcu, süratle topu rakip sahaya taşımasıyla geçiş oyununda kilit role sahip. Mourinho’nun performansından çok memnun kaldığı, taraftarın kısa sürede bağrına bastığı Fransız yıldız için yönetim, ocak ayında bonservis operasyonu yapabilir. Maximin’in bu performansını devam ettirmesi halinde Fenerbahçe’nin ara transfer dönemindeki önceliklerinden birinin, Allan Saint-Maximin’i kalıcı olarak kadroya katmak olduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler