Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşmesini tek taraflı feshetti
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı'nda flaş bir ayrılık yaşandı. Dominique Malonga, kulübü ile arasında geçerli olan profesyonel oyuncu sözleşmesini, tek taraflı feshetti.

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Türkiye Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet'te beklenmedik bir ayrılık yaşandı.
Dominique Malonga sözleşmesini tek taraflı feshetti
Fenerbahçe Opet resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile Dominique Malonga'nın sözleşmesini tek taraflı feshettiğini duyurdu.
Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada "Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularından Dominique Malonga, kulübümüz ile arasında geçerli olan profesyonel oyuncu sözleşmesini, tek taraflı ve haklı bir sebebe dayanmaksızın feshetmiştir.
Bu süreçte, kulübümüzün uğradığı her türlü maddi ve manevi zararın tazmini amacıyla ilgili tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.
3 ay önce transfer olmuştu
19 yaşındaki Fransız basketbolcu, Fenerbahçe ile 3 ay önce 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Malongo, sarı-lacivertli forma altında henüz resmi bir maça çıkmadı.
