Fenerbahçe'de Tiago Çukur kiralık gönderilecek iddiası

24.07.2022 - 10:09 | Son Güncellenme: 25.07.2022 - 03:08

Dinamo Kiev rövanş maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi kadroya katılan flaş transferle ilgili sürpriz bir karar alındı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Tiago Çukur kiralık gönderilecek iddiası

Fenerbahçe, mutlak şampiyonluk hedeflediği yeni sezon öncesi kadrosunu Lincoln, Bruma, Emre Mor, Tiago Çukur, Joshua King, Willian Arao ve Joao Pedro ile güçlendirdi. Sarı lacivertlilerde Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh, Berke Özer, Jose Sosa ve Mesut Özil'le de yollar ayrılmıştı.

Kanarya'da yeni transferlerden 19 yaşındaki milli forvet oyuncusu Tiago Çukur ile ilgili beklenmedik bir karar alındı.

Tiago Çukur kiralanacak

Bu arada Fenerbahçe teknik heyeti, kısa süre önce Watford'dan kadrosuna kattığı 19 yaşındaki santrafor Tiago Çukur'u kiralama kararı aldı. Vole'nin haberine göre; Oyuncunun tecrübe kazanmasını isteyen Sarı-Lacivertliler, Jorge Jesus'un da onayıyla Tiago Çukur'a gelen teklifleri değerlendirecek.

İlgini Çekebilir
Napoli'den Kim Min Jae'nin transferi hakkında flaş açıklama
Habere Git

Avrupa'da olabilir, Türkiye de

Fenerbahçe, hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan talipleri olan genç oyuncunun kiralık gideceği kulübe kısa süre içinde karar verecek.

Göztepe harekete geçti

DHA'nın haberine göre Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Fenerbahçe'nin Watford'dan transfer ettiği 19 yaşındaki milli oyuncu Tiago Çukur için harekete geçti. İzmir ekibi ile Sarı-Lacivertliler arasında kiralama görüşmeleri başladı.

Tiago Çukur kimdir?

30 Kasım 2002, Hollanda doğumlu Türk oyuncu Tiago Çukur, Hollanda'nın Zeeburgia altyapısında futbola başladı. Feyenoord, AZ Alkmaar gibi kulüplerin alt yaş kategorilerinde forma giyen Tiago Çukur, 2021 yılı Ocak ayında Watford'a imza attı. Premier Lig ekibinin alt yaş kategorilerinde oynayan Tiago, geçtiğimiz sezonu İngiltere 1. Lig'den Doncaster Rovers'ta kiralık olarak geçirdi.

Toplamda 55 maça çıkan Tiago Çukur, 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 19 yaşındaki santrfor, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler