Fenerbahçe'de flaş Mesut Özil gelişmesi! Kiralık...

10.07.2019 - 01:54 | Son Güncellenme: 10.07.2019 - 01:54

Fenerbahçe'de flaş Mesut Özil gelişmesi! Kiralık...

Fenerbahçe, Mesut Özil'i kiralık istiyor! Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

 

Sky Sports yorumcularından Kaveh Solhekol, Fenerbahçe'nin Arsenal'den Mesut Özil'i transfer etme durumunu değerlendirdi.

 

"Kiralık olarak..."

Solhekol transfer durumuyla ilgili, "Fenerbahçe, Arsenal'den Mesut Özil'i kadrosuna katma ihtimallerine bakıyor. Ancak ben Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i bonservisiyle birlikte transfer edebileceğini düşünmüyorum. Yapabilecekleri tek şey Arsenal'in Mesut Özil'in maaşının bir kısmını ödemeyi kabul edeceği bir kiralık anlaşması olur."

 

"Fenerbahçe, Türkiye Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu 6. sırada bitirdikten sonra bir yeniden yapılandırma sürecinin içerisinde."

"Mesut Özil şu an Arsenal'de değişik bir durum içerisinde. Görünen o ki Mesut ve menajer Unai Emery arasında sağlam bir ilişki olduğu görülmüyor."

 

"Özil, Arsenal'den haftalık 350 bin £ kazanıyor"

"Mesut Özil, Arsenal'de haftalık 350 bin £ kazanıyor. Fenerbahçe'nin bu parayı karşılama imkanı yok. Dediğim gibi, bu durum ancak Arsenal'in Mesut'un ücretinin bir kısmını ödemesini kabul etmesi hâlinde gerçekleşebilecek bir transfer. İki kulüp arasında henüz resmi bir görüşme yok ancak temasa geçebilecekleri belirtiliyor."

 

"Eğer Mesut Özil, Fenerbahçe'ye giderse muhtemelen Türk futbol tarihinin en büyük transferlerinden biri olabilir."

2021 yılına kadar İngiliz ekibiyle sözleşmesi bulunan Mesut Özil geçen sezon çıktığı 35 maçta 6 gol, 3 asist ile sezonu kapatmıştı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler