Fenerbahçe'de flaş Miguel Crespo gelişmesi!

Cüneyt Muharremoğlu
15.01.2023 - 10:31 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 10:35

Transfer haberi... Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Fenerbahçe'nin Portekizli orta sahası Miguel Crespo'nun menajeriyle ilk görüşme yapıldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de flaş Miguel Crespo gelişmesi!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'ye Vitor Pereira'nın isteğiyle transfer edildiğinde birçok kişinin dudak büktüğü Portekizli Miguel Crespo, özverili oyunuyla, takıma kendini adamasıyla, gol sevinçleriyle sarı lacivertli taraftarların sevgisini kazanmayı bildi. 

Yıllık 500 bin Euro kazanıyor

Estoril takamından 1.5 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye gelen Crespo, Avrupa takımlarının dikkatini çekmeyi başardı. 2024 yazının sonuna kadar Fenerbahçe ile sözeleşmesi bulunan Crespo yıllık 500 bin Euro kazanıyor.

Fenerbahçe Crespo'dan memnun

Fenerbahçe yönetimi de teknik kadrosu da Miguel Crespo'nun performansından memnun. Oyuncuya çok astronomik bir teklif gelmedikçe satılmasına sıcak bakılmıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe antrenmanında büyük sürpriz!
Habere Git

Fenerbahçe yönetimi masaya kuvvetli oturmak istiyor

Yönetim, Atletico Madrid ve Inter gibi takımların transfer listesine giren Crespo konusunda yeni anlaşmayla elini güçlendirmek istiyor. Böylece oyuncuyu isteyen kulüplerle görüşmelerde Fenerbahçe'nin eli kuvvetlenecek.

Crespo'nun talebi: Ücret iyileştirilsin!

Sabah'ın haberine göre sarı lacivertliler Portekizli orta sahanın sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladı. Menajeri, Crespo'nun maaşına zam yapılması halinde sözleşmenin 2027 yılına kadar uzatılmasına sıcak baktığını bildirdi.

Crespo'nun Fenerbahçe performansı

Miguel Crespo bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 resmi maçta 1535 dakika oynadı. 2 gol atarken 3 asist yaptı. Futbolcu, geçen sezonsa 25 maçta 1 kez topu ağlara yollarken 2 gol pası vermişti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | F.Bahçe yönetiminden Altay Bayındır'a taviz yok! Sözleşmesi...
Habere Git

Altay Bayındır görüşmesi askıya alındı

Sarı lacivertliler sadece Miguel Crespo değil sözleşmesi biten diğer oyuncularla da görüşmesini sürdürüyor. Kaleci Altay Bayındır konusunda anlaşma sağlanamadı ve transfer görüşmeleri askıya alındı. Sezon sonunda Fenerbahçe kaptanı ile görüşelecek.

Enner Valencia Fenerbahçe'de mutlu

Yine haziranda sözleşmesi bitecek ve Dünya Kupası'ndaki performansından sonra birçok takımın kadrosuna dahil etmek istediği Enner Valencia ile de görüşmeler sürüyor. Akvadorlu futbolcu, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve kalmak istediğini söylüyor.

Senin için hazırladığımız haberler