Fenerbahçe'de forvet için en ciddi aday Janssen!

15.07.2018 - 11:18 | Son Güncellenme: 15.07.2018 - 14:18

Fenerbahçe'de forvet için en ciddi aday Janssen!
Tecrübeli futbolcu da tekrar çubuklu formayı giymeyi çok istiyor... İşte, Fenerbahçe'de yaşanan bu flaş transfer gelişmesi...
Fenerbahçe, Vincent Janssen’i yeniden kiralamak için girişimlere hız verdi. Geçen sezon kiralanan Hollandalı golcü, alternatifsiz kalınması nedeniyle listenin ilk sırasına yerleşti. Fernandao’nun satışı, Soldado’nun da elinden sakatlanması, F.Bahçe’yi zora soktu.
Başkan Ali Koç, Janssen’in 5 milyon euroya kiralanmasını fiyasko olarak değerlendirmişti. Ancak bu sefer Comolli kozu var. Tottenham’la yakın ilişkisi olan Sportif Direktör, kiralama ücretini indirecek.
Teknik Direktör Phillip Cocu’nun da, Janssen’in iyi ve genç bir oyuncu olduğunu, alınmasına onay verdiği belirtildi. Mevcut şartlarda pahalı bir forvet transferi dengeleri bozar, ani bir hamle takımı da sıkıntıya sürükleyebilir düşüncesi var.
Janssen, hem ligi hem de takımı oldukça iyi tanıyor. Türkiye’yi ve F.Bahçe’yi de çok seviyor. Ayrıca Comolli’nin Tottenham’la ilişkileri iyi. Bütünüyle ele alındığında Janssen’in en uygun tercih olduğu düşüncesi ağır basıyor.
Vincent Janssen’in hesaplarındaki durumunu ‘F.Bahçe oyuncusu’ yapması, taraftarların da hareketlenmesine neden oldu. Sarı-Lacivertli taraftarlar, “Yuvana hoş geldin kral. Bu sene senden daha fazla şey bekliyoruz” mesajlarıyla oyuncuya destek oldu.

Bu gelişmeler yaşandı ancak pazarlıklar sonuçlanmadı. Janssen’in bonservisiyle alınması çok zor. Ali Koç da kiralama ücretlerinde temkinli yaklaşan bir başkan. Uygun şartlarda bitirilmesi için yoğun çaba gösteriliyor. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler