Fenerbahçe'de forvet operasyonu! Cocu, 3 isimden birisini istiyor...

11.07.2018 - 08:03 | Son Güncellenme: 11.07.2018 - 08:33

İsviçre kampına golcüsüz giden Fenerbahçe’de bu bölgedeki sorunu çözmek için dört koldan saldırıya geçti. Gameiro, Vietto, Bas Dost gibi isimlerden en az birine en kısa sürede imza attırılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de forvet operasyonu! Cocu, 3 isimden birisini istiyor...

Sarı Lacivertliler'de taraftar da teknik patron Cocu da dört gözle yeni gelecek forveti bekliyor. Elinden sakatlanan Soldado’nun İstanbul’da kalmasıyla birlikte İsviçre’ye forvetsiz giden Fenerbahçe, bu bölgeye takviye yapmak için dört koldan saldırıyor.

Comolli, her gün görüşme üzerine görüşme yapıyor. Atletico Madrid’in golcüleri Kevin Gameiro ve Luciano Vietto ile Sporting’den bonservisini almaya çalışan Bas Dost için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Tottenham’dan Janssen’in yeniden kiralanması için de İngiliz ekibiyle pazarlıklar devam ediyor.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonki maliyeti 5 milyon Euro’yu geçen Hollandalı’yı bu kez daha uygun bir bedelle kiralamaya çalışıyor.

Hedefi en az 1 forveti, 8 gün sürecek olan İsviçre kampına yetiştirmekti. Comolli, Cocu’nun bu isteğini yerine getirmek için büyük çaba sarf ediyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler